Kom ook bewegen bij Dynamyk!

Hoe meld je je aan?

Voor aanmeldingen van peuters graag bellen naar Marike of Aafke (058-2532052). Het aantal plaatsen is beperkt, met name bij de Smurfkes. Bij de overige groepen is genoeg plaats. Leden worden toegelaten op volgorde van aanmelding. Leden kunnen ook bij meer groepen meedoen (toestellen, dansen).

Proefles!

Kom gerust een keer of twee gratis mee turnen en/of dansen:

Mail bestuur@dynamyk.nl om je aan te melden voor je proefles.

Contributie / kosten

  • Gymlessen voor jeugdleden: € 10,00 / mnd
  • Turnen jeugdleden + selectie: € 19,00 / mnd
  • Volwassen leden (18+) en Bewegen op Muziek: € 15,00 / mnd

Naast de maandcontributie wordt 1x per jaar de bondscontributie geïnd. Dit bedrag wordt per jaar vastgesteld en wordt elk jaar aangepast aan de tarieven van de bond (KNGU). In 2023 is dit € 24,00 per kind t/m 15 jaar en € 30,00 voor 16 jaar en ouder. Nieuwe leden betalen het aantal kwartalen dat ze lid zijn van de bondscontributie. Ook tijdens de vakanties is contributie verschuldigd. Er zijn ook kosten aan de wedstrijden verbonden. Deze kosten verschillen per wedstrijd. Voor vragen hierover, neem contact op met de betreffende leiding.

Opzeggen

Lidmaatschap opzeggen kan op 2 momenten per jaar: 1 januari en/of 1 juli. Opzeggen moet schriftelijk, minimaal 1 maand van tevoren, bij penningmeester Ettje Tigchelaar-Feenstra (Dyksterhuzen 12, Bitgummole of per e-mail: bestuur@dynamyk.nl

Kleding

Vanaf De Tuimelaars is turnkleding verplicht voor onze jeugdleden tijdens wedstrijden en uitvoeringen. Voor de jongens geldt dat er een donkerblauw broekje aangeschaft kan worden via TT-Gymnastics. Deze kan gecombineerd worden met een zwart hemd. Deze kleding dienen ouders/verzorgers zelf aan te schaffen. Via onderstaande links kun je bij de webshop ook turnschoentjes en turnleertjes kopen.

Wasvoorschrift gymkleding

Onderstaande instructies zorgen voor het behoud van het door u uitgekozen turnpakje

  1. Spoel de turnkleding na gebruik uit met koud water.(laat het niet in een sporttas liggen)
  2. Draai de kleding binnenste buiten voor het wassen.
  3. Was de turnkleding het liefst snel met lauw water op de hand. Gebruik hierbij zeer weinig vloeibaar wasmiddel
  4. Laat het product niet weken in stilstaand water.
  5. Na het wassen niet in de droogtrommel en zeker niet strijken.
  6. Laat de kleding uithangen op een hangertje.

Wilt u de kleding toch in de wasmachine doen? Dan binnenste buiten, max. 30 graden, kort programma en heel weinig vloeibaar wasmiddel.