Gymnastiekvereniging Dynamyk nieuws:

Gymnastiekvereniging Dynamyk is op zoek naar een enthousiaste en gedreven leid(st)er met ingang van het seizoen 2024-2025 . Houd je van turnen? Geef je wellicht al ergens anders training, of heb je jaren terug al training of leiding gegeven en mis je het toch weer? Dan nodigen we je harte van uit om contact met ons op te nemen. Zie voor meer details de vacature hieronder:

Tweede plaatsingswedstrijd KNGU in Ouderhaske

Tweede Plaatsingswedstrijd KNGU in Oudehaske: Op 6 april namen enkele van onze jonge leden deel aan de tweede plaatsingswedstrijd van de KNGU in Oudehaske.

Alle deelnemers gingen naar huis met een welverdiend diploma!

Turn on Tour

Elke Dijksta en Fenna de Vries vertegenwoordigden Dynamyk op hoog niveau tijdens de Turn on Tour-wedstrijden. Op 6 april behaalden ze allebei een tweede plaats in de halve finale in Nieuwehorne. Dit kwalificeerde hen voor de finale van het Noord Nederlandse kampioenschap in Emmeloord op 20 april. En raad eens? Ook daar vielen beide dames in de prijzen! Ze hebben hier een tweede plek veroverd in hun leeftijdscategorie. Een fantastische prestatie waar we enorm trots op zijn!

Jaarvergadering

Op 16 april hielden we onze jaarlijkse vergadering. We konden rekenen op een mooie opkomst. De financiën zijn goedgekeurd en de nieuwe bestuursleden hebben zich voorgesteld.

Poiesz jeugd sponsor actie:

Dit jaar hebben we een mooi bedrag opgehaald. We willen iedereen bedanken die zich hier voor heeft ingezet en natuurlijk iedereen die munten aan onze vereniging heeft geschonken. Op 30 maart hebben onze jonge leden extra vaart gegeven aan de actie door aardbeien te verkopen in het Poiesz-filiaal in Menaam.. Op 19 april hebben we de opbrengst in ontvangst mogen tijdens het Poiesz sponsorgala in het WTC Expo.

Uitvoering Dynamyk:

De uitvoering van Dynamyk vindt plaats op zaterdag 22 juni in De Bildtse Slag in Sint Annaparochie.

Het thema is ‘Hollywood’, en het zal in de namiddag plaatsvinden. Meer details volgen binnenkort. We zullen ook hulp nodig hebben voor, tijdens en na de uitvoering. Als je het leuk vindt om te helpen, laat het ons dan weten!

Met vriendelijke groeten Aafke, Ettje, Jitske, Mariska en Willem.