Gymnastiekvereniging Dynamyk nieuws:

Met de Rabo Clubsupport hebben we een prachtig bedrag van €603,94 ontvangen! We zijn erg dankbaar voor alle stemmen die we hebben gekregen. Het geld zal worden gebruikt om de Air-track uit te breiden met hulpstukken, zodat onze leiding de jeugd nog veiliger nieuwe turnoefeningen kan leren.

We willen graag iedereen bedanken die zijn of haar stem heeft uitgebracht voor ons. Jullie steun betekent veel voor ons!

We zijn blij dat Willem zich heeft aangemeld als nieuw bestuurslid en al een vergadering heeft bijgewoond. We zijn echter nog steeds op zoek naar twee extra bestuursleden en een jurylid.  Als bestuurslid of jurylid help je de vereniging om te groeien en te bloeien. Je speelt een belangrijke rol in het succes van de vereniging en draagt bij aan de ontwikkeling van onze  jonge atleten.

Om jurylid te worden, moet je vooraf een online cursus volgen om te leren waar u op moet letten bij de uitvoering van de oefeningen. Als jurylid heb je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en je kennis van gymnastiek te vergroten. Je leert ook hoe je prestaties kunt beoordelen en feedback kunt geven aan atleten. Heb je interesse in een van de functies, laat het ons weten!

De lessen zijn in volle gang en we bereiden ons voor op de selectiewedstrijd en de fun-wedstrijd in december voor onze recreatie jeugdleden. We hebben er zin in en hopen open een grote deelname!

Namens leden en bestuur (Aafke, Ettje, Jitske, Niels en Willem)